Skip to content

Καλέστε μας στο: +210 9765100 – 2109711213

Συνέντευξη κυρίου Αντρέα Κονταλώνη

  1. Η καθιέρωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα Υπουργεία Αθλητισμού των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Επετείου NATIONAL FITNESS DAY, θα συντελέσει στην ανάπτυξη του χώρου του Fitness στη χώρα μας;

   

  Σίγουρα όλες οι ενέργειες που γίνονται γύρω από το Fitness συντελούν στην προώθηση και την ανάπτυξη. Με αυτού του είδους ενέργειες γίνεται ο χώρος του fitness  και wellness γνωστός και προσιτός σε περισσότερη μερίδα κόσμου και στόχος πρέπει να είναι η προσέλκυση του κόσμου που δεν ασχολείται με το fitness.   

   

  1. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων έχει σχεδιάσει ένα εκτενές πρόγραμμα ενεργειών δράσεων και εκδηλώσεων για τη NATIONAL FITNESS DAY, με στόχο την ανανέωση του ενδιαφέροντος των πολιτών για τα γυμναστήρια. Ποια είναι η άποψη σας;

   

  Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί και να εμπιστευτεί ξανά τους χώρους άθλησης αλλά και για την προσέλκυση όλων αυτών που μέχρι σήμερα δεν ασχολούνται με την σωματική τους άσκηση. Και είμαστε σίγουροι πως  χρόνο με τον χρόνο οι ενέργειες αυτές θα εμπλουτίζονται.

   

  1. Το ιδιαίτερο πλήγμα το οποίο έχουν δεχθεί τα γυμναστήρια από την πρόσφατη αναστολή λειτουργίας τους, πιστεύετε ότι θα ξεπερασθεί εύκολα και γρήγορα ή όχι;

   

  Πιστεύουμε πως η κρίση που διανύουμε θα ξεπεραστεί σε βάθος χρόνου όταν η κατάσταση σταθεροποιηθεί και με τον σωστό επαγγελματισμό και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

   

  1. Θέλουμε να μας πείτε λίγα λόγια για την εταιρεία σας, η οποία αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά προϊόντα στο χώρο του Fitness & Wellness

   

  Η Fast Fitness είναι αποκλειστικός  διανομέας-αντιπρόσωπος της miha bodytec GmbH σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Το miha bodytec είναι μια προπονητική μονάδα ems εκγύμνασης όλου του σώματος. Πρόκειται για ένα προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, καινοτόμο, φιλικό προς τον χρήστη, με μοντέρνο σχεδιασμό. Κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Γερμανία και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Το miha bodytec  έχει όλα τα πιστοποιητικά ιατρικής συσκευής.

   

  1. Επειδή έχετε άριστη γνώση του διεθνούς και Ευρωπαϊκού χώρου του Fitness, θέλουμε την άποψη σας για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ των γυμναστηρίων.

   

  Το fitness έχει παρόν, έχει μέλλον, αρκεί να κατανοήσουμε και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τις κάθε εποχής και των προβλημάτων της. Όσοι προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και αναζητήσουν  ευέλικτες λύσεις για τις επιχειρήσεις τους θα έχουν μια επιτυχημένη επόμενη ημέρα.

   

  1. Η εταιρεία FAST FITNESS υποστηρίζει χορηγικά διαρκώς το συλλογικό όργανο των γυμναστηρίων. Που οφείλεται αυτό το γεγονός;

   

  Η Fast Fitness υποστηρίζει το συλλογικό έργο των γυμναστηρίων διότι  θεωρεί απαραίτητη την συνδρομή αυτή σε αυτούς που αγωνίζονται για την σωστή λειτουργία των επαγγελματιών του χώρου αλλά και για την ανάπτυξη του fitness στην Ελλάδα. 

   

  1. Θέλουμε τη γνώμη σας για το ρόλο και το έργο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.

   

  Ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.  παρότι αντιμετωπίζει πολλές αντιξοότητες λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί σε όλες τις επιχειρήσεις όσο και των έκτακτων συνθηκών που οφείλονται στην πανδημία covid-19 συνεχίζει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μελών του, ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις του χώρου μας ενώ παράλληλα σχεδιάζει και καινοτομεί με νέες δραστηριότητες που αφορούν το fitness.